Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Το Derivatives.gr ευαισθητοποιείται σε διάφορους τομείς της καθημερινής μας δραστηριότητας και στηρίζει διάφορες προσπάθειες.

 1. Εταιρεία Νόσου Κοιλιοκάκης
 2. Παιδικά Χωριά SOS
 3. Το Χαμόγελο του Παιδιού
 4. Τα Παιδιά του Δρόμου

  Yπάρχει μία λύση για να μην πετάμε τίποτα από τα ρουχαλάκια και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση. Τα Παιδιά του Δρόμου είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ' όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές. Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια, κλπ) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη. Γι' αυτό το λόγο, εάν θέλεις, μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

  Τα Παιδιά του Δρόμου βρίσκονται στη διεύθυνση Αρίστωνος 6-8 και γωνία Κωνσταντινουπόλεως 165, Μεταξουργείο, Κολωνός.
  Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός: κα Μυρτώ Λαιμού
  Τηλέφωνο: 210 5239 402 και 210 5221 149
  Ώρες: 11.00 - 18.00 καθημερινά

 

Σε περίπτωση που έχετε να μας προτείνετε κάποιες ιδέες, είμαστε πάντα ανοιχτοί να τις ακούσουμε για να εντάξουμε και άλλες κατηγορίες. Επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.